No i wylądowałem w serwisie...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pantol
    Elegance
    • 2004
    • 754

Re: Hmm...

Zamieszczone przez mariobros
    ...Mam jeszcze jedną spostrzeżenie. Czytałem na forum w innych wątkach, że radio Stream odbiera ciulowo. I muszę powiedzieć, że moje odbierało naprawdę dobrze, stabilnie trzymało fale i to w przypadku wszystkich zaprogramowanych stacji. Jednak po tym HUKNIĘCIU jakość odtwarzania zdecydowanie się pogorszyła. Jadąc i słuchając np. Zetki radio odbiera tak, jakbym wjeżdżał co chwilę w strefy lepszego i gorszego nadawania, pojawiają się też szumki. A więc to HUKNIĘCIE coś z moim radiem zdecydowanie zrobiło, bo to już nie jest ten odbiór, który był przed... Dzwoniłem do serwisu i opowiedziałem o tym. Powiedzieli, że na początek przeprogramują radio, jeśli przyjadę, a jeśli to nic nie da, to wymienią... Na razie nie mam czasu jechać, ale na początku grudnia pojadę...
    Zapytaj się, czy możesz dać radio jakiemuś dobremu elektronikowi - wydaje mi się, że problem jest do rozwiązania w kilka minut i wyjdzie który z elementów nie trzyma parametrów. Osobiście obstawiam jakiś C odsprzęgający na wejściu lub wyjściu. Ma ktoś może schemat tego "cuda"?
    Jarek "Vinci"

Komentarz

• jacq
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2004
      • 195

W mojej też miałem podobną sytuacje (huknięcie w głośnikach), ale nie było to tak głośne. Tyko żonka stwierdziła, że coś chyba jest nie tak. Nie powtórzyło sie to więcej. Odnośnie pogorszenia odbioru nie zauważyłem zmian. Pilnie nasłuchuje i obserwuje co dalej. Jakby co to Lellek czeka :wink:

pzdr
      OII ambientna sztuka

Komentarz

Pracuję...